Lediga jobb hos oss

Revisorsassistenter sökes till Certe Revision

Vill du utvecklas och ta ett nytt steg i din karriär? Vill du få möjligheten växa tillsammans med oss och att hjälpa våra kunder utvecklas?

Certe Revision

Vi är en revisionsbyrå som startade 2011 och har sedan dess haft stadig tillväxt. Vi består i dagsläget av 11 engagerade medarbetare som ständigt söker utmanande arbetsuppgifter. Vi är revisionsbyrån som bryr sig om våra kunder och strävar efter att erbjuda våra kunder mycket hög kompetens och tillgänglighet kombinerat med ett proaktivt och personligt samarbete. Vi arbetar främst tillsammans med ägarledda företag i olika storlekar samt bostadsrättsföreningar.

Arbetet

I rollen som revisorsassistent kommer du att, under handledning av mer erfarna kollegor, genomföra revisioner av ägarledda aktiebolag och bostadsrättsföreningar. Genom utbildning och praktisk erfarenhet ser vi till att du växer och får nya utmaningar i den takt som passar dig. I denna process får du löpande stöd av en fadder och handledning av en auktoriserad revisor. Tillsammans kommer ni att arbeta fram din personliga utvecklingsplan.  Det här är en social roll med många kontaktytor där du kommer att samarbeta med övriga anställda på Certe Revision, kunder och redovisningsbyråer.

Din profil

För att lyckas hos oss krävs det att du trivs i ett socialt och omväxlande arbete samt att du lägger ned stort engagemang i ditt arbete. Du är ansvarsfull och noggrann men även flexibel, nyfiken och initiativrik.

En grundförutsättning för att söka ett arbete hos oss är att du uppfyller Revisorsnämndens teoretiska krav för auktorisation. Du är antingen nyutexaminerad eller har arbetat en period efter din examen med ekonomi. Du skall kunna kommunicera flytande med våra kunder i svenska och engelska, både i tal samt i skrift.

Vårt erbjudande

Som anställd hos oss kommer du att ha goda utvecklingsmöjligheter och du erbjuds en tjänst i ett företag som du kan växa i. Du kommer att följa Certes utbildningsplan avseende kurser med målet att bli Auktoriserad revisor. Certe är ett ungt, växande företag där du kommer kunna påverka ditt arbetsinnehåll och din arbetsroll efter kunskap och intresse – och i förlängningen även Certes erbjudande till våra kunder. Vi har en trivsam arbetsmiljö på Södermalm.

Intresserad?

Välkommen med din ansökan till: work@certe.se
Ansökan ska innehålla personligt brev, CV, betyg från högskola eller universitet.

Vid frågor kontakta Petter Kindlund.
070-618 79 35
petter.kindlund@certe.se

Sista ansökningsdagen är den 18 april 2018. Och tjänsten påbörjas i augusti/september 2018.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100% och vi tillämpar 6 månaders provanställning.